Майже 80% клієнтів YASNO сплачують за світло онлайн

YASNO розвиває цифрові канали, аби споживачі могли вирішити питання з електропостачання у зручний час навіть зі смартфону. Наразі 77% клієнтів користуються онлайн-сервісами для оплати рахунків.

Сьогодні клієнти мають можливість обрати найбільш комфортний для себе спосіб оплати за світло:

- Особистий кабінет – загалом 15% всіх платежів відбуваються саме через нього. Тут можна передати показання, одразу побачити суму нарахувань та сплатити її без комісії. Особистий кабінет також дозволяє слідкувати за статистикою споживання та платежів, формувати акт звірки розрахунків, направляти звернення постачальнику. 

- Мобільний застосунок YASNO Mobile – це аналог Особистого кабінету, який адаптований для користувачів смартфонів. Застосунок підтримує усі необхідні для споживача функції (внесення показань, оплата, контроль споживання), а також дозволяє керувати необмеженою кількістю особових рахунків. Тому передавати показання та вносити платежі можна не лише за себе, а й за своїх рідних та близьких. 

- Чатботи у viber та telegram – постачальник створив їх для клієнтів, які віддають перевагу месенджерам. Знадобляться лічені хвилини та декілька кліків, щоб передати показання лічильника та сплатити рахунок. Крім цього, тут можна перейти до чату з оператором, дізнатися адресу найближчого енергоофісу, а також отримати інформацію про можливі відключення світла. 

- Сайт YASNO – якщо клієнт бажає сплатити за світло без будь-яких реєстрацій та авторизацій, то найшвидше це зробити на сайті постачальника. Достатньо вказати номер особового рахунка чи просто адресу помешкання, і буде відображена сума нарахувань, яку можна сплатити карткою чи через GPay. 

«Ми крок за кроком вибудовуємо систему цифрових рішень. Розуміємо, наскільки сьогодні нашим клієнтам важливо мати під рукою сервіси, які допоможуть вирішити усі питання з електропостачання. Тому продовжуємо створювати нові та вдосконалювати вже існуючі канали, які крім оплати підтримують ще низку корисних опцій», - сказав генеральний директор YASNO Сергій Коваленко.  

Вас може зацікавити: