YASNO запускає магазин зарядних рішень для власників електрокарів

Відсьогодні на сайті YASNO запрацював магазин зарядних рішень для власників електромобілів. У ньому можна знайти усе необхідне для того, щоб заряджати автівку - від адаптерів і кабелів до зарядних станцій.

Магазин зроблено так, щоб асортименті можна було легко розібратися. Клієнт одразу бачить товар й основну інформацію по ньому на картці. Якщо треба більше даних, то достатньо клікнути лише на нього – і одразу з’явиться розгорнута характеристика.

Саме придбання відбуватиметься дуже швидко. Треба лише залишити заявку на необхідний товар на сайті, підтвердити купівлю по телефону й оплатити рахунок. І за наявності на складі, вже за два дні ваше замовлення надійде на відділення Нової Пошти. 

Якщо буде необхідна консультація, то контакт-центр допоможе підібрати зарядне обладнання під потреби. Постачальники магазину - компанії, із якими YASNO успішно співпрацює. У разі виникнення труднощів чи несправностей ми і наші партнери не залишимо наодинці й допоможемо розв’язати усі проблеми.

Товари для власників авто – тільки перший крок. Далі YASNO планує запуск послуги приватного зарядного рішення під ключ та наповнення магазину товарами для бізнесу.

«За останні два роки українці стали купляти набагато більше електромобілів, ніж це було 2 роки тому. Зараз їх вже 96 тисяч. Швидкість настільки велика, що інфраструктура не встигає розгалужуватися. Зараз на одну зарядну станцію приходиться майже 15 автівок. Цей магазин від YASNO – відповідь на тренд, а також можливість для клієнта створити цю інфраструктуру під себе і за доступними цінами», - сказав генеральний директор YASNO Сергій Коваленко.


Вас може зацікавити: