Легко, зручно, вигідно: чому власникам електромобілів треба користуватися Yasno E-mobility

У людей, які тільки-но придбали електромобіль, радість від покупки різко змінюється купою питань. На яких станціях заряджатися? Чи можна на них зарядити цю автівку? А скільки це коштує? 

І ще з десяток моментів, які треба для себе з'ясувати. Але той, хто користується YASNO E-mobility, вже знає усі відповіді. Із нами заряджати електрокар стало легко і швидко. Для цього необхідно лише встановити застосунок, який допоможе це зробити усього у кілька кліків

Скористатися ним дуже просто:

- Встановіть його на свій телефон (доступно для Android та iOS).

- Створіть акаунт.

- Додайте банківську карту та поповніть рахунок.

- У застосунку на мапі знайдіть найближчу до вас станцію, під'єднайте авто та почніть зарядку натиснувши на відповідний зарядний порт.

Завдяки зручним фільтрам на мапі можна обирати необхідну станцію: за типами зарядних портів, потужністю, доступністю, тощо. А нова функція автоматичного заряджання (AutoCharge) максимально спростить процес зарядки. Як це працює:

- Впевніться, що у вашої автівки саме порт CCS Combo 2. 

- Якщо все вірно, то розпочніть заряджання на станції з позначкою «AutoCharge» у додатку протягом хвилини після приєднання зарядного порту до авто. 

- Якщо все пройде успішно, то ви побачите повідомлення про додавання id. Це дозволить надалі заряджатись без мобільного застосунку. Детальна інструкція тут.

Користуватися YASNO E-mobility не тільки просто, а ще й вигідно, бо мережа пропонує найвигідніші тарифи.

Заряджання на швидкісних портах CHAdeMO та CCS потужністю до 160 кВт коштує усього 14 грн/кВт∙год. А на порті змінного струму Type 2 – 10,50 грн/кВт∙год.

Пропозиція доступна для власників електротранспорту на усіх зарядних станціях YASNO E-mobility.

Вас може зацікавити: