50% енергоефективної техніки купляють зі знижкою від YASNOЛОВ

50% клієнтів YASNO купляють енергоефективні набори Розумний Watt та техніку для дому за допомогою програми лояльності YASNOЛОВ.  Із Розумний Watt клієнти можуть заощаджувати 50% на платіжках за електроенергію завдяки двозонному лічильнику. Оскільки із ним тариф вночі у два рази менший. 

До набору входить двозонний лічильник з послугою встановлення під ключ. За потреби можна додати розетку з таймером. Або іншу техніку для дому, яка допоможе досягти ще більшої економії на витратах за електроенергію. За статистикою,  такою опцією користується кожен другий клієнт YASNO. Набори Розумний Watt мають доступну ціну, а із бонусами у YASNOЛОВ їх можна придбати ще вигідніше. Програма лояльності YASNOЛОВ дає знижку у 10% від вартості.   

Для замовлення двозонного лічильника із набору Розумний Watt немає необхідності їхати в офіс, відстоювати чергу й писати купу заяв, бо ми це все зробимо за наших клієнтів. Замовити набір Розумний Watt або техніку для дому надзвичайно легко, достатньо лише обрати його у нашому магазині

"Бути енергоефективними - новий спосіб життя українців останні два роки. Бо це допомагає не тільки заощаджувати на рахунках, а ще й допомагає розвантажувати енергосистему під час критичних ситуацій", - сказав генеральний директор YASNO Сергій Коваленко і додав, що вже більше 74 тисячі сімей користуються наборами Розумний Watt. 


Вас може зацікавити: