Двозонний електролічильник можна придбати дешевше при вчасній оплаті за світло

Клієнти YASNO, які є учасниками програми лояльності YASNOЛОВ, мають можливість замовити набір Розумний Watt зі знижкою до -10%.

Зареєструвавшись у програмі лояльності YASNOЛОВ, споживач щомісяця отримує бонуси за повну оплату рахунків до 20 числа, а також за відмову від паперових платіжок. Надалі ці бонуси можна обміняти на знижки при купівлі товарів та замовленні послуг у партнерів YASNO.

Крім цього, накопичені бонуси можна використати в YASNO-shop при замовлені енергоефективного набору Розумний Watt. До його складу входить двозонний лічильник, який дозволяє сплачувати вдвічі дешевше за спожиту з 23:00 до 7:00 електроенергію, та послуга встановлення «під ключ». Додатково можна замовити програмовану розетку, яка автоматично вмикає та вимикає електроприлади у потрібний час. Щоб отримати набір зі знижкою:

• зареєструйтесь у програмі лояльності YASNOЛОВ: за це ви одразу отримаєте 150 бонусів;

• сплачуйте рахунки за електроенергію щомісяця до 20 числа (+10% кешбеку бонусами щомісяця) та відмовтеся від паперової платіжки (+10 бонусів щомісяця);

• оберіть набір Розумний Watt в онлайн-магазині;

• при оформленні замовлення вкажіть номер телефону, за яким реєструвалися у програмі лояльності: буде відображена загальна кількість бонусів; 

• вкажіть кількість бонусів, які бажаєте використати, та потім натисніть кнопку «Застосувати», щоб побачити ціну зі знижкою. 

«Двозонний лічильник – це найбільш дієвий спосіб зменшити рахунки за світло. А учасники програми лояльності мають додаткову вигоду: можуть придбати прилад за привабливою ціною. Сплачуйте рахунки вчасно, отримуйте бонуси та обмінюйте їх на знижки на корисні товари та послуги», - сказав генеральний директор YASNO Сергій Коваленко.



Вас може зацікавити: