Оплата частинами від monobank та ПриватБанк: купувати енергоефективні товари стало ще вигідніше

Відтепер клієнти monobank та ПриватБанк можуть сплачувати частинами замовлення в онлайн-магазині YASNO-shop. Експерти YASNO зібрали найощадливіші моделі енергоефективної техніки, придбати яку можна на вигідних умовах.

В онлайн-магазині постачальника є усі необхідні прилади, які створять комфорт в оселі, будуть економно споживати електроенергію та навіть зменшать рахунки за світло. Клієнт може зробити замовлення і оплатити одразу всю його вартість або придбати товар у безкоштовну розстрочку на 3 місяці. Така можливість реалізована для користувачів ПриватБанк та monobank.

Щоб сплатити частинами замовлення в YASNO-shop, власникам карт monobank та ПриватБанк потрібно:

• обрати товар, додати його в корзину та заповнити інформацію про отримувача замовлення і спосіб доставки;

• натиснути кнопку «Купити в кредит»; 

• обрати спосіб оплати «Покупка частинами monobank» або «Оплата частинами Privatbank». Одразу буде вказана, яка сума списуватиметься з карти щомісяця;

• підтвердити замовлення та узгодити деталі з менеджером, коли він зателефонує;

• підтвердити замовлення у застосунку monobank чи Приват24.

Після цього відбудеться перше списання коштів. На рахунку має бути активний ліміт на покупку частинами із сумою не менше, ніж сума замовлення. Тому перед купівлею у розстрочку радимо перевірити ліміт на покупку частинами (у застосунку розділ «Кредити»). 

«Ми зібрали в онлайн-магазині лише ті товари, які наші експерти перевірили особисто. Тому можемо рекомендувати ці прилади як найбільш ощадливі, функціональні та оптимальні у співвідношенні ціна-якість. Для нас важливо, щоб енергоефективна техніка була доступною для всіх клієнтів. Саме задля цього ми вже запровадили можливість оплати частинами та продовжуємо розширювати асортимент на сайті», - сказав генеральний директор YASNO Сергій Коваленко.  


Вас може зацікавити: